Techvisie Gruppe

Seit 1999 stellt die Techvisie Gruppe bereits technische Fachkräfte für den niederländischen Markt zur Verfügung. Unsere Arbeitsgemeinschaften arbeiten sehr eng miteinander, wodurch Sie als Auftraggeber den Service erhalten, der am besten zu Ihren eigenen speziellen Wünschen passt.

Nehmen Sie Kontakt auf
 • Techvisie Personeeldiensten

  Techvisie is een landelijk uitzendbureau gespecialiseerd in technisch personeel. Wij bemiddelen in de volgende branches: elektro- en installatietechniek, metaal, infra, bouw en afbouw, schilders.

  Lees meer
 • Alltime-Personal Service

  Gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van gekwalificeerd technisch personeel in Duitsland. Sinds 2007 is Alltime actief in de elektro- en installatietechniek, metaal, industrie en de afbouw.

  Lees meer
 • Vakman werkt

  VakmanWerkt is een onafhankelijk platform voor zzp’ers. Met een team van gespecialiseerde vakmannen neemt Vakmanwerkt uw project of verbouwing aan.
  U heeft als klant slechts één aanspreekpunt: VakmanWerkt.

  Lees meer
 • Techlife Engineering

  Techlife Engineering is een full service projectenbureau dat volledig is gespecialiseerd in de techniek. Vanuit onze jarenlange ervaring in de techniek ondersteunen en begeleiden wij multidisciplinaire projecten in verschillende technische branches.

  Lees meer