Over Techvisie Groep

De Techvisie Groep is gespecialiseerd in het volledig oplossen van personele vraagstukken in de technische branche. Van het vinden van uitvoerend personeel of ingenieurs tot het aannemen en het realiseren van diverse grote en kleinschalige projecten. Binnen elke branche hebben wij ervaren accountmanagers die vanuit hun eigen vakgebied de beste oplossing kunnen aandragen.

De kracht van de Techvisie Groep is dat wij onderling samenwerken, korte lijnen hebben en elkaar aanvullen. Hierdoor kunnen we een totaaloplossing bieden aan onze opdrachtgevers. Van grote projecten, waar elk onderdeel van de Techvisie Groep aan de slag gaat, tot de kleinere projecten waar met name ‘extra handen’ nodig zijn. De aanpak van de Techvisie Groep resulteert in een efficiënte gang van zaken, prettige samenwerking en natuurlijk ook, niet geheel onbelangrijk, in een goede prijs. En nog een groot voordeel voor u: er is één aanspreekpunt voor de begeleiding en uitvoering.

De werkmaatschappijen die onder de Techvisie Groep vallen zijn Techvisie, Techlife Engineering en Alltime-Personal-Service.